Elfelejtett jelszó »

kiemelt hírünk:Teniszvetélkedők Covid-szabályai

Közzétéve: 2021. január 15.

Új lebonyolítási rendszer teniszvetélkedőinken.

Kidolgoztunk egy olyan lebonyolítási rendszert a Teniszvetélkedőkhöz, mely figyelembe veszi a Covid 19 járványhoz kapcsolódó rendeletet, az MTSZ ajánlását, valamint a gyermekek, szülők szempontjait.

A jelenkezések alapján a gyermekeket maximum 8 fős turnusokba osztjuk és ezen belül 2 darab 4 fős csoportba. Egy időben csak 8 gyermek versenyzik, 3 vagy 4 pályán. Így szinte folyamatos a játék, és egy turnus 1 óra, vagy 1 óra 45 perc alatt végez. A klub saját döntése, hogy bemhetnek e a szülők várakozni a klubházba, avagy valahol máshol kell eltölteniük a várakozási időt. Természetesen a mosdóhasználat biztosított.

A verseny információkat tartalmazó emailben mindenki megkapja, hogy melyik pályára kell mennie, és itt pályánként lesz az eligazítás, nevezés egyszerre maximum 4 fő számára. Az eredményhirdetés hasonlóan pályánként és csoportonként lesz.

A versenyen, és a klubban mindenki számára kötelező a maszk viselése aki éppen nem játszik. Játékengedély minden indulónak szükséges. Egy játékossal maximum egy kisérő jöhet, de a sátorba vagy csarnokba nem jöhet be. Egy állandóan jelenlévő sétálóbíró gondoskodik a gyermekek igényeiről, felveszi a kapcsolatot a szülővel, ha szükséges.

Edzői tanácsadás lehetséges, amennyiben az edzőnek van játékengedélye.

Beszámoló Akkadakka

Szombaton az Akkadakka SE-ben tartottunk tenisz dzsemborit, ezúttal 15 fő részvételével zajlott (…)

Tovább
Beszámoló a mai versenyünkről

Pillangó tenisz dzsembori beszámoló.

Tovább
Tenisz Dzsembori- Pillangó

Szeretettel várjuk jelentkezésed a Pillangó SE-ben tartott versenyünkre.

Tovább
Tenisz dzsembori – Pillangó

2023. 11.25 Pillangó

Tovább