Elfelejtett jelszó »

Tenisz-dzsembori a Pillangó Tenisz Klubban

2021. december 12. - Magda

December 4-én szombaton Tenisz-dzsemborit tartottunk a Pillangó Tenisz Klubban.

December 4-én szombaton Tenisz-dzsemborit tartottunk a Pillangó Tenisz Klubban. Ezt az eseményt először szerveztük budapesti helyszínen, és reméljük lesz folytatás, mert nagyon jó kis verseny kerekedett belőle.

A Tenisz-dzsemborikra olyan felnőtt játékosokat várunk, akik rendszeresen teniszeznek, de tudásuk még nem ér el olyan szintet, hogy a pénzdíjas amatőr versenyeken sikerrel indulhassanak.

Célunk, hogy minden résztvevő legalább három meccset játsszon, ezáltal legyen lehetősége minél több játékossal összemérni a tudását. A nevezők a tudásszint táblázatunk alapján meghatározzák tudásszintjüket, és ez alapján osztjuk őket csoportokba. Itt is így volt. Két 5-ös, egy 6-os, és két 7-es tudásszintű csoport jött össze ez alkalommal.

Az eredményeket folyamatosan vezetjük, mert a cél az, hogy hamarosan a rating táblázatunk alapján osszuk minél homogénebb csoportokba a játékosokat.

A sok férfi nevező között mindössze 2 hölgy nevezett, és voltak olyan bátrak, hogy vállalták a férfiak között a megmérettetést. Egyikük első másikuk második helyezett lett! Ezúton is biztatjuk a hölgyeket, hogy nem kell félni, gyertek Ti is versenyezni!! : )

Eredmények:

5-ös tudásszint: I. Nagy-Szakonyi Máté II. Koczka Zsolt III. Vörös Erik IV. Szabó András

5-ös tudásszint: I. Pető Szabolcs II. Nyerges Ákos III. Burcsi Bence IV. Szilágyi Botond

6-os szint: Kozicz Sebastian II. Bartha Csaba III. Mura László IV. Szoboszlai Ádám

7-es szint: I. Okos Lóránt II. Koczka Petra III. Hajnal Benedek IV. Mrkobrad Márkó

7-es szint: I. Bisothka Noémi II. Sülzen Patrick III. Szőcs Dániel IV. Sántha Dániel

Tenisz-dzsembori Pillangó TK 2021.12.11