Elfelejtett jelszó »

RANDOM TENISZ EDZÉSEK

2022. október 10. - Magda

Ha teniszezel, és szívesen kipróbálnád magad hasonló tudású, de ismeretlen játékosokkal szemben, akkor olvass tovább, ez Neked való program!

Várunk minden érdeklődőt a téli szezon során változó időpontokban és változó helyszíneken, tudásszint szerint meghirdetett teniszedzéseinkre! A foglalkozást edző vezeti, és legfőbb témája a pontjáték! A mostani rendhagyó téli szezonban, ezek az edzések lehetőséget kínálnak arra, hogy ha nem is jár valaki versenyekre, vagy nem fizetett be rendszeres edzésekre, az ismeretlen játékosok elleni tudáspróbára most is legyen lehetősége. Terveink szerint, ha igény mutatkozik rá ezt a programsorozatot egész télen működtetni fogjuk!.

A tenisz edzésekre tudásszint alapján kell jelentkezni! Olvasdd el az alábbi linken a tudásszintek meghatározását, jegyezdd meg a számot, és ez alapján jelentkezz edzésre. http://teniszvetelkedo.hu/tudasszint-tablazat-2/

A létszám:

4 fő

A jelentkezések függvényében előfordulhat, hogy változtatunk a kezdés időpontján vagy a tudásszinten, de csakis az eredetileg megadott időintervallumon belül. Az edzés előtti csütörtökön, késő este adunk információt a végleges lebonyolításról.

Az edzésprogram: edző vezetésével játszunk pontra olyan játékokat, amelyek ismertek és közkedveltek a teniszpályákon szerte a világon. Az edzésre úgy kell megérkezni, hogy az általános bemelegítést (futás, gimnasztika) a résztvevőknek edzés előtt önállóan el kell végezniük.

Első blokk (kb. 10-20 perc): kispályás bemelegítő játékok, nagypályás labdatartásos bemelegítő játékok pontra.

Második blokk (kb. 20-35 perc): pontjáték különböző játékhelyzetekből, fél pályán, vagy egész pályán

Harmadik blokk (kb. 20-35 perc): egész pályás pontjátékok felső szervából indítva.

Negyedik blokk (20-30 perc): állóképességet fejlesztő tenisz játékok, melyek a tenisz specifikus állóképességet fejlesztik.

Természetesen a programot rugalmasan kezeljük, az edző az igények szerint alakíthat rajta. Ezen az edzésen az edző nem javít technikai hibákat!! (A technikai fejlődéshez célszerű a saját klubban helyi edzők tanácsát kérni!)

Az edzéseken rögzítjük a győzelmeket és a végén egy összesítésben eldől, hogy ki a nap győztese! A honlapunkon megtalálhtó játékosbesorolásunkba is bekerülnek az eredmények, pont úgy mintha a résztvevő egy tenisz dzsemborin lenne csoport győztes vagy második, harmadik, negyedik helyezett.

Részvételi díj: 7000,- és 9000,- Ft / fő / alkalom között, helyszíntől függően. A jelentkezés visszaigazolásban jelezzük a fizetés módját!

Jelentkezés: Ki kell tölteni a részletes kiírásban található online űrlapot és elküldeni. Erre szinte azonnal érkezik egy automatikus válasz emailben, majd legfeljebb 48 órán belül egy általunk írt email arról, hogy megérkezett a jelentkezésed. Ha nem érkezik ilyen email, az azt jelenti, hogy nem tudunk Rólad, keress a lenti elérhetőségeken.

Legközelebbi Random Edzések:

2022.11.12 Gubacsi Zsófi TK Tudásszint: 6,7,8

2022.11.19 Park Tenisz Klub, Tudásszint 5,7,9

2022.12.03 Fortuna Tenisz Klub, részletek hamarosan a felnőtt versenyek menüben

További információ: Orosz Magdolna 0620 435 1449, teniszvetelkedo@gmail.com

Jelentkezési határidő: általában az edzés előtti kedd 22.00

Lemondási határidő: általában az edzés előtti csütörtök 20.00 (szombati program esetén), a részletes kiírásban feltüntetjük

Ha eldöntöd, hogy részt veszel egy ilyen eseményen, akkor tudomásul kell venned a jelentkezés és lemondás szabályait!

A lemondási határidő után lemondott részvételt nem áll módunkban visszafizetni!!! Azonban a befizetett díj átruházható azonos tudásszintű játékos számára! Késői lemondás esetén is fontos, hogy értesíts minket, mert ha a várólistánkról tudunk valakit hívni helyetted, akkor visszautaljuk a nevezési díj 1000,- Ft feletti részét.

Szervező: Teniszvetélkedők Sportegyesülete