Elfelejtett jelszó »

kiemelt hírünk:Új év! Új honlap! Új célok!

Közzétéve: 2020. november 10.

E honlap legfőbb célja teniszversenyek meghirdetése, valamint megjelenési felületet biztosítani kluboknak, edzőknek.

E honlap legfőbb célja teniszversenyek meghirdetése, valamint megjelenési felületet biztosítani kluboknak, edzőknek. Reméljük minél több gyermeket és felnőttet hozzásegítünk ahhoz, hogy magas szintű szolgáltatások elérésével minél jobb teniszező lehessen, és tudását barátságos, jó hangulatú, jól szervezett versenyeken tehesse próbára. Teniszpartner kereső szolgáltatásunk és e célból működik.

Sok olvasónk a teniszport.hu domainen keresztül ismer minket, nekik szeretnénk némi magyarázattal szolgálni a változásokról:

A Teniszvetélkedők sorozat története:

A Teniszvetélkedők ötletgazdája e sorok írója, azaz Orosz Magdolna aki a Pestszentlőrinci Tenisziksola Kft. színeiben 2010-ben regisztrálta a teniszport.hu domain nevet a fenti célok kitűzésével. Nem sokkal utána elkezdtük rendezni Teniszvetélkedőinket, de eleinte nagyon kis létszámokkal, csak szűk körű ismertség mellett. A népszerűsítés érdekében 2017-ben megalakult a Teniszport.hu Sportegyesület (alapítótag és főtitkár: Orosz Magdolna), mellyel közel 4 éven át számos projektben szoros együttműködésben dolgozott az említett 2 cég. A projektek egyike volt a Teniszvetélkedők népszerűsítése, szervezése, bonyolítása, de széles körű iskolateniszprogram kidolgozásában, lebonyolításában is részt vettünk, csak úgy mint gyerektenisz programok szevezésében. A sokféle tevékenység végül a résztvevők más-más orientációját eredményezte, így 2021-től ezen együttműködés nem folytatódik.

Ujonnan létrehozott szervezetünk a Teniszvetélkedők Sportegyesülete (b.a) a jövőben legfőbb feladatának tartja a Teniszvetélkedők minél szélesebb körű elterjesztését, és azt, hogy a kezdő teniszezők, legyen az felnőtt vagy gyermek, minél hamarabb bekerülhessenek egy tudásuknak megfelelő versenyrendszerbe.

Beszámoló Akkadakka

Szombaton az Akkadakka SE-ben tartottunk tenisz dzsemborit, ezúttal 15 fő részvételével zajlott (…)

Tovább
Beszámoló a mai versenyünkről

Pillangó tenisz dzsembori beszámoló.

Tovább
Tenisz Dzsembori- Pillangó

Szeretettel várjuk jelentkezésed a Pillangó SE-ben tartott versenyünkre.

Tovább
Tenisz dzsembori – Pillangó

2023. 11.25 Pillangó

Tovább