Elfelejtett jelszó »

Amatőr Teniszezők Társasága

2021. március 16. - Magda

Az amatőr teniszezők társasága egy olyan szervezet, amely amatőr és szabadidős teniszezők számára szervez versenyeket.

Az ország egyik legátfogóbb amatőr és szabadidős teniszmozgalma 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a már képzettebb amatőröket, és a szerényebb tudásszinttel rendelkező, szabadidős és hobby teniszezőket. Versenyzési lehetőséget biztosít azoknak, akik szívesen megmérettetik magukat ismeretlenekkel, egy kellemes társaságba beilleszkedve hozzájárulnak egy egységes tömegsport mozgalom létezéséhez.

Az ATT-Tour a társasági, családbarát és szabadidős sport-mozgalomként képviseli mindazok érdekeit, akik nem „csak” a díjakért hajlandóak, akarnak küzdeni!

A mozgalomnak több mint 2500 követője van, akik rendszeresen látogatják a versenyket, de nagy szeretettel fogadják az új csatlakozókat. Azokat, akik fejlődésük érdekében nevezőként bekapcsolódva kívánják tudásukat fejleszteni, szeretnének ismeretlenekkel küzdeni, játszani, illetve új teniszpartnerekkel ismerkedni!

A minél jobb versenyek érdekében az ATT-Tour fejlesztése, népszerűsítése elengedhetetlen. Megköszönünk minden segítséget ebben a munkában.

Simon László ATT-Tour alapító, szervező 06/30-9890-549

simontenisz@att-tour.hu

Az ATT Tour versenyeken való indulás feltételei:

  • Férfi: nem nevezhet, aki az MTSz korosztályos ranglistán, illetve a felnőtt ranglistán valaha is az első 100-ban szerepelt.
  • Amatőr Női: Nem indulhat, aki valaha is az MTSz korosztályos ranglistán, illetve felnőtt ranglistán az első 70-ben szerepelt.
  • Férfi, Női Szabadidős: Nem indulhat, aki valaha is szerepelt az MTSz ranglistáján, szerepelt MTSz versenyeken.

Díjazás:

A versenyek helyezettjei a részt vevők számának arányában kerülnek díjazásra, mely általában vásárlási utalvány, kupa, érem, vagy oklevél formában történik.

Lebonyolítás: Körmérkőzés, majd egyenes kieséses főtábla. A mérkőzések általában 1 szettesek, 6/6-nál rövidítés. A pontos részletek mindig az aktuális versenyen kerülnek kihirdetésre. A nevezők létszáma, összetétele befolyásolja a lebonyolítást.